Șoferi băuți, depistați în trafic. S-au întocmit dosare penale

0
610

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au identificat, duminică, 27 septembrie, în jurul orei 03.30, un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39 – comuna Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot duminică, în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe strada Vișinilor din comuna Ciobanu. Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Zece minute mai târziu, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Duminică seară, în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Biruinței din localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.