Șoferi deveniți pietoni peste noapte: s-au urcat băuți la volan și au produs accidente

0
108
Foto Arhiva

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat, în trafic, mai multe persoane care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Una dintre ele nu avea nici permis de conducere.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Meșterul Manole din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Și acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și un jandarm al I.J.J. Constanța, a identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A – localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.