Șoferul care a condus mașina fostului primar de la Cogealac, care a fugit de polițiști, încă nu a fost identificat

0
346
Gheorghe Alexa

Polițiștii nu au identificat, încă, persoana care se afla la volanul mașinii aparținând fostului primar de la Cogealac, Gheorghe Alexa, cea care a dispărut pe câmp, luna trecută, după ce a fost urmărită de polițiști.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare în legătură cu incidentul de pe data de 25 august a.c., când șoferul unui autoturism care rula pe DN 22, între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri. Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia și a urmat o cursă pe o distanță de 15 kilometri, după care mașina urmărită a dispărut pe câmp, unde nu a mai putut fi urmărită din cauza prafului ridicat.

De precizat că, potrivit datelor obținute neoficial de la localnici, mașina este a fostului primar Alexa, fapt confirmat chiar și de acesta, fiind achiziționată în sistem leasing.

Nu am fost la volan nici eu, nici băiatul meu, așa cum se vehiculează. Mașina o conducea altcineva, noi nu eram acolo. Din câte am înțeles, ar fi depășit viteza și a fost surprinsă de radar, dar nu a fost urmărită de Poliție, așa cum se spune. Nu știu de unde au apărut atâtea minciuni. V-am spus, cel mult a fost surprinsă de radar și atât”, a declarat, pentru Focus Press, primarul eliberat din funcţie de la Cogealac, Gheorghe Alexa.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.