Sofra și Dolce Vita, amendate, din nou, de polițiști. Nici El Greco de la Mangalia nu a scăpat

2
6139
Foto IPJ Constanta

Polițiștii au aplicat, din nou, amenzi, restaurantelor care desfășurau activități comerciale cu clienți în interior. Două restaurante din Constanța și unul din Mangalia au primit amenzi în valoare totală de 6000 de lei.

La data de 6 aprilie, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două localuri, situate pe bulevardul Mamaia, respectiv bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale, Dolce Vita și Sofra, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

La data de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe strada Ștefan cel Mare, încalcă prevederile Legii 55/2020. Potrivit unor surse, este vorba despre restaurantul El Greco.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Poate faceți o razie și la lavrion,marinas și maritimo unde a pus hârtie in geamuri sa nu se vadă clienții in interior se mai și fumeaza…

    • La cat de prost esti, de aia nu merge nimic in România! Sunteti plini de prostie! Asa trebuie facut? Foarte bine trebuie sa revenim din nou la normal, pierdem ani din zilele noastre cu care nu ne m ai intalnim, din cauza unora care gandesc ca tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.