Sorin Lucian Ionescu a demisionat din Consiliul de Administrație al RAEDPP

0
646
Sorin Lucian Ionescu (dreapta), la Congresul Federației Comunităților Evreiești din România. Foto: Facebook

Sorin Lucian Ionescu a demisionat, miercuri, 23.12.2020, din Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Fostul candidat P.S.D. la Consiliul Local Constanța, Sorin Lucian Ionescu, și-a anunțat, miercuri, 23.12.2020, din funcția de președinte al Consiliului de administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Aceasta ar fi fost cauzată de proiectul de hotărâre ce va fi votat de consilierii locali pe 28 decembrie a.c., privind revocarea C.A. al R.A.E.D.P.P. și numirea unor membri provizorii.

„Astăzi (23.12.2020 – n.r.) mi-am depus demisia din funcția de președinte al Consiliului de administrație al RAEDPP, ca răspuns la mitocănia primarului Chițac de a cere, prin hotărâre de Consiliu, revocarea CA fără niciun motiv, altul decât răzbunare politică. Asta deși i-am pus la dispoziție toate documentele solicitate, și nu eram obligat – noi fiind subordonați CLC, nu primarului – și i-am transmis printr-o doamnă (ea m-a sunat, nu eu) că sunt deschis unei retrageri onorabile, după o discuție prealabilă. Mai ales că am dat un concurs conform legii, validat prin votul Consiliului Local, inclusiv cu câteva voturi liberale. Însă, oricum, nu m-am născut alaltăieri, știu cum stau lucrurile. Dar mai ales pentru că mama mi-a spus să mă feresc toată viața de neamuri proaste. Aaa, și să nu uit: sunt încă președintele unei minorități naționale la Constanța. Aia despre care conspiraționiștii spun că conduce lumea… Și de care orice administrație locală are din cînd în cînd nevoie, că dă bine în poză“, a postat economistul Sorin Lucian Ionescu pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare.

Sorin Lucian Ionescu este președintele Comunității Evreilor din Constanța și fost director al TV Neptun.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.