Șosele ude și aglomerație de la primele ore ale dimineții

0
120
Trafic rutier pe autostrada. FOTO Focus Press

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 23, comuna Bolintin Deal, jud. Giurgiu, pe sensul către Capitală, s-a format coloană în mișcare de autovehicule, pe aproximativ 2 kilometri, întrucât, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua până la data de 11.06.2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparație la pasarela de acces.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc.Mogoșoaia) și DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Până la data de 6 iunie a.c., se efectuează lucrări de reparații la trecerea la nivel de pe Magistrala 800, de la intersecţia cu DN 21, în localitatea Drajna Nouă, județul Călărași. Din această cauză, circulația rutieră pe DN 21 Călărași – Slobozia, la kilometrul 105 + 540 de metri, este restricționată astfel:

  • în intervalul orar 07.00 – 20.00 se va circula pe o singură bandă, alternativ, dirijat de piloți de trafic, iar în intervalul orar 20.00 – 07.00, traficul va fi dirijat prin semafoare;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.