Spărgătorii de bancomate au dat o nouă lovitură, prin metoda exploziei controlate

0
219
Foto Arhivă

Încă un bancomat a fost aruncat în aer, marți dimineață, la primele ore. Este vorba despre ATM-ul unei bănci din localitatea Tuluceșt județul Galați. Potrivit primelor informații, s-a furat o sumă importantă de bani, însă nu a fost, încă, stabilit prejudiciul.

Potrivit IPJ Galați, totul s-a întâmplat marți, 15 septembrie, în jurul orei 04.00, când polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere. Oamenii legii au ajuns rapid la fața locului și au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

Oamenii din zonă au precizat că au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieșit afară, au văzut mai multe persoane cum adunau bani de pe jos. S-ar părea că hoții au acționat la pont, întrucât bancomatul ar fi fost alimentat cu o zi înainte. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat și distrugere.

De remarcat că acesta este cel de-al șaptelea caz de jaf la un bancomat prin metoda exploziei controlate. Acest mod de operare a început să fie folosit, în țara noastră, începând de anul trecut, iar printre cazurile înregistrate, privind această ”procedură” se numără și cazul din localitatea constănțeană Lumina, din luna februarie a acestui an.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.