SPIT închide punctul de lucru din VIVO: aici nu se plătea chirie, însă se puteau achita impozite doar cu cardul

0
1313

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că punctul de lucru din centrul comercial VIVO se închide începând de joi, 01.04.2021.

Din data de 11 ianuarie 2021, de când a fost deschis, punctul de lucru din centrul comercial Vivo Constanța a deservit un număr de 9.304 contribuabili care au achitat în total, suma de 4.087.823 de lei.

S.P.I.T. Constanța informează că impozitele și taxele locale pot fi plătite, în continuare, la cele șase agenții fiscale fiscale de pe raza municipiului, deschise publicului luni, marți, miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi, între 8.30 și 18.30.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constața încurajează contribuabilii să folosească, mai ales în această perioadă, plata on-line, cu ajutorul serviciilor electronice disponibile la nivelul instituției:

· Site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea „Servicii online/Plata impozite”, integral sau în 5 rate prin programul BT

· Pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile „Plătește online impozite și taxe”, respectiv „Plată fără autentificare”

· Internet Banking prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania

· Serviciul Direct Debit – Banca Transilvania

· Aplicația e-Tax Mobile – pe www.spit-ct.ro.

Constănțenii care preferă plata prin operațiuni bancare își pot plăti obligațiile fiscale prin ordin de plată, trecând în rubrica dedicată beneficiarului Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă optați pentru plata prin numerar, dar nu aveți timp să treceți pe la ghișee, puteți merge la la stațiile OMV – Petrom sau la magazinele Inmedio din cadrul centrelor comerciale, unde aveți la dispoziție serviciul Westaco Express. Tot prin numerar se poate plăti la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.

UPDATE

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Constanța, pentru punctul de lucru din centrul comercial Vivo Constanța S.P.I.T. nu a plătit niciodată nicio chirie, de aceea este deschis doar în perioada în care contribuabilii primesc bonificație pentru plata impozitelor. La Vivo nu se puteau achita impozitele decât cu cardul.

A.V., V. I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.