Spitalul Clinic Județean din Constanța angajează URGENT, fără concurs, medici pentru UPU Năvodari

1
3900

Având în vedere starea de alertă, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța angajează urgent, fără concurs, pentru perioadă determinată, medici medicină de urgență, medicină de familie, medicină generală și pediatrie pentru activitatea curentă la Unitatea Primiri Urgențe, punctul de lucru din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari și/sau linie de gardă UPU Năvodari.

Dosarele de angajare pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, la Registratura SCJU sau pot fi trimise pe mail, la adresa runos@spitalulconstanta.ro. In cerere, vă rugăm să menționați numărul de telefon la care puteți fi contactat/ă“, susțin reprezentanții unității de tratament.

Pentru mai multe relații privind documentele necesare dosarului de angajare, accesați http://www.spitalulconstanta.ro/category/angajari/ sau puteți suna la 0241/503460.

A. V.

1 COMENTARIU

  1. “Având în vedere starea de alertă, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța angajează urgent, fără concurs, pentru perioadă determinată”.
    Angajarea pe perioada DETERMINATA in starea de urgenta fără concurs implica: “pe perioada stării de alertă, personal contractual, cu încetare de drept a contractului individual de muncă în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă”
    Domnule primar Chelaru Florin, va intreb ca simplu cetatean CE FACEM CU CENTRUL DE SANATATE MULTIFUNCTIONAL NAVODARI DUPA EXPIRAREA TEMNEULUI? MEDICII VOR TREBUI SA PLECE – AU CONTRACT PE PERIOADA DETERMINATA. PE CINE PUNETI IN LOC?

    Cu stima,
    Ion Coman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.