Spitalul de Boli Infecțioase Constanța are noi membri în Consiliul de Administrație

0
751
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul Local Constanța a votat luni, 28.12.2020, noii membri ai Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Mandatul fostului Consiliu de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța s-a încheiat, așa că a fost necesară alegerea a doi noi membri din partea Consiliului Local Constanța și a încă unui membru, supleant.

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța este compus din președinte (reprezentanul Primăriei Constanța), un membru reprezentat al Facultății de Medicină a Universității „Ovidius“ din Constanța, un membru de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța și doi membri consilieri locali (plus un membru supleant).

Consilierii locali P.N.L. au propus-o pe colega Adriana Câmpeanu, cei U.S.R.-P.L.U.S. pe expertul contabil Oana Șoacăte, iar aleșii P.S.D. pe medicul Liviu Merdinian, în calitate de supleant.

Adriana Câmpeanu a primit 21 de voturi pentru și cinci voturi împotrivă, Oana Șoacăte 20 de voturi pentru și șase împotrivă, iar Liviu Merdinian 21 de voturi pentru și cinci împotrivă.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 25 de voturi pentru, astfel că noii membri ai Consiliului Local Constanța în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța sunt: Adriana Câmpeanu, Oana Șoacăte și Liviu Merdinian (membru supleant).

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.