Spitalului Orășenesc Cernavodă va fi dotat cu un aparat Real Time PCR

0
350

Administrația Publică Locală a încheiat contractul de achiziție pentru dotarea Spitalului Orășenesc Cernavodă cu aparatul de analiză a probelor biologice prin Real Time PCR.

Acesta va fi folosit atât pentru diagnosticarea rapidă a cazurilor de infecție cu COVID 19 la nivel local, cât și pentru detecția virusurilor și bacteriilor specifice tractului respirator, enterovirusurilor, virusurilor hepatice, detecția HIV, detecția agenților etiologici ai bolilor cu transmitere sexuală, detecția genelor de rezistența bacteriană la antibiotice, diagnostic molecular și monitorizare în neoplazii și leucemii.

Termenul pentru livrarea echipamentului si a accesoriilor este de 6 săptămâni. Valoarea achiziției este de 161.454 lei, sumă alocată de la bugetul local.

Acest echipament este un sistem complex de diagnostic molecular și automat cu timp de analiză a probelor foarte scurt, ușor de utilizat și necesar laboratorului de analize al Spitalului Orășenesc Cernavodă pentru extinderea spectrului de investigații efectuate în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.