Stagiu internațional de Tam The! Antrenorul de arte marțiale Paul Constantin Cojocaru, pregătire cu maestrul Pham Xuân Tong: “Un om de o valoare inestimabilă”

0
442

Federația Română de QWAN KI DO și Giam Su Ovidiu Covaci, director tehnic FRQKD, au reușit să organizeze sâmbătă, 24 octombrie a.c., o Conferință privind energia internă prin TAM The, prin intermediul aplicației Zoom, în ciuda restricțiilor și dificultăților legate de COVID-19.

This image has an empty alt attribute; its file name is 122746493_3426497847398837_7394435362213195941_n.jpg
Maestrul Pham Xuân Tong

O plăcere imensă pentru Thày Chuong Môn PHAM Xuân Tong să fi putut împărtăși acest moment cu practicanții români ai QWAN KI DO și să fi luat legătura cu ei. Felicitări tuturor pentru participare și pentru prezența alături de Thày Chuong Môn în fiecare moment“, susține maestrul Pham Xuân Tong.

Am fost la pregătire în Roman. A avut loc stagiul internațional de Tam The, gimnastică psiho-corporală. Am avut două ședințe în sală, iar una online, cu maestrul fondator al stilului. Am participat aproximativ 40 de persoane din toată țara. De obicei, la un stagiu de pregătire, vine maestrul în sală și lucrează pe grupe, cu 200-300 de participanți începători, avansați. Ședința online a durat două ore și stagiul două zile. Pham Xuân Tong este unul din ultimii maeștri fondatori autentici și încă în viață”, a declarat, pentru Focus Press, Paul Constantin Cojocaru, antrenor de arte marțiale, stilul Qwan Ki Do și fondatorul Terapiei 3C în România. Paul practică stilul Qwan Ki Do de aproape 30 ani, având centura neagră 3 dang.

Paul Constantin Cojocaru, antrenor de arte marțiale

Antrenorul de arte marțiale revine la Constanța cu tehnici noi. “Tehnici de respirație, tehnici de relaxare și de reechilibrare energetică. Sunt exerciții simple de respirație. Maestrul este unul dintre puținii maeștri autentici în viață, fondator de stil, un om de o valoare inestimabilă”, a conchis Paul Constantin Cojocaru.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.