VIDEO Ștefan Ilie a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al Drumului Expres

0
228
Conferință de presă la Primăria Tulcea

În cursul zilei de de 27 septembrie, la sediul Primăriei Tulcea s-a semnat contractul de achiziție publică „Servicii de Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drumuri de legătură cu conexiune la Drumul Expres Constanţa –Tulcea – Brăila, între localitățile Tulcea, Mineri, Cataloi, Agighiol și Malcoci.

În urmă cu doi ani de zile, pe 27 septembrie, în urma alegerilor locale, Ștefan Ilie câștiga fotoliul de primar al municipiului Tulcea. Pe 27 septembrie 2022, acesta a semnat un proiect important, atât pentru municipiu cât și pentru județ și întreaga Dobroge

”Un proiect vital pentru municipiul Tulcea, care va deveni un veritabil punct de conexiune. O investiție care va permite dezvoltarea antreprenorială, implementarea proiectelor europene și, mai ales, creșterea numărului locurilor de muncă și diversificarea domeniilor de activitate. Un program început de la zero, din octombrie 2020, al cărui etapă fundamentală s-a concretizat împreună cu Asocierea S.C. EUROCERAD INTERNATIONAL S.R.L., 3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A. și S.C. WE PROJECT ENGINEERING S.R.L., câștigătoarea contractului pentru suma de 5.050.599,26 Lei, exclusiv TVA.

Mulțumesc tuturor celor implicați din cadrul primăriei municipiului, celor care au crezut în acest deziderat și care au pus umărul, contribuind decisiv la determinarea oportunității realizării acestei investiții și, implicit, la obținerea finanțării: Deputatului George Șișcu, membru al Comisiei de Transporturi și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, directorului Sorin Zaharcu, manager executiv al ADI ITI Delta Dunării, Direcției Investiții și Infrastructură din cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii, Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Acum doi ani, pe 27 septembrie 2020, au avut loc alegerile locale.Împreună facem lucruri trainice. Împreună pentru Tulcea! “ a transmis edilul.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.