Ștefan Ilie: „Se asfaltează pe strada Păcii. Manipularea este la cel mai înalt nivel, iar disperarea celor care le propagă a trecut la un nivel insultător“

0
142

Primarul Ștefan Ilie anunță că se asfaltează sectorul străzii Păcii cuprins între Km 0 și intersecția cu strada Mică din Tulcea.

“Asta numai după ce căminele au fost aduse la cotă, a fost introdusă canalizația pentru cabluri, au fost curățate conductele pentru apa pluvială, verificate canalizarea și gradul de compactare. În continuare sunt răspândite cele mai penibile minciuni, manipularea este la cel mai înalt nivel, iar disperarea celor care le propagă a trecut la un nivel insultător, și nu doar la adresa mea.

De ce? Deoarece interesul lor personal este din ce în ce mai afectat și nu pot accepta că își pierd privilegiul de a face orice în orașul pe care l-au mutilat în timp. Se asfaltează pe tronsonul Bogdan Vodă – Jupiter, Sofia, se pregătește parcarea de pe Constructorilor, se pavează zona containerelor subterane din Dalas, se terasează alte numeroase străzi, găsești locuri libere în parcarea publică de la poliție și în celelalte și, pe rând, fiecare problemă istorică este rezolvată. Le mulțumesc tuturor celor care au curaj și își doresc un oraș reabilitat și capabil de o permanentă și corectă modernizare”, a declarat primarul Ștefan Ilie.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.