Stelian Ion, atac la adresa premierului Orban după ce acesta i-a ironizat candidatura la Primăria Constanța

0
285

Candidatul USR la Primăria Constanța, Stelian Ion a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre declarația premierului Ludovic Orban referitoare o posibilă alianță între PNL și USR Plus, cu un candidat unic la alegerile locale, la nivelul municipiului.

Premierul a ironizat, la Constanța, candidatura deputatului USR Stelian Ion la primărie, afirmând că PNL se prezintă pentru această funcție cu Vergil Chițac, care are 30-35% în sondaje.

„Să aleg pe altcineva, care are 12-14%?”. În replică, Stelian Ion a declarat: “Este absolut neacceptat să vii, în postura de premier al României, cu date eronate și să spui că pozitia USR la alegerile locale este de 12%. Între candidatul PNL și USR este un decalaj de 10%. Dacă am avea o astfel de variantă, o aliantă, și eu și domnul Chițac suntem la un scor de 33%, indiferent care ar fi candidatul unic PNL-USR Plus. Această chestiune s-a hotărât la București, să nu aibe loc această alianță. Asta este, nu mai insistăm. Aceasta a fost sondajul făcut la sfârșitul lunii iunie”, a spus Stelian Ion.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.