Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la funcția de primar: „Nu vrem ca tinerii să mai plece din oraș“

0
187

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la funcție de primar al Constanței, a declarat, la ieșirea de la urne că, astăzi, 27.09.2020, toți constănțenii dau un examen de maturitate.

„Oameni buni, ieri a plouat, azi a ieșit soarele. Eu cred că e un semn ăsta. Nu sunt suspersițios de fel, dar astăzi simt că schimbăm ceva radical în Constanța și în alte orașe. Am așteptat ani și ani de-a rândul momentul ăsta, acum chiar simt că putem face o schimbare mare în Constanța și în România. Am votat pentru Constanța, să dăm o șansă tinerilor, să nu mai plece din acest oraș. Pleagă generații rând pe rând, după ce termină liceul, pleacă spre facultăți și nu se mai întorc în Constanța. Vrem să le dăm o șansă să trăiască aici, să-și întemeieze o familie, să trăiască într-un oraș frumos, european, curat, civilizat, în care să se simtă respectați, să aibă un job bine plătit, efectiv să le placă să trăiască în orașul lor.

Este o senzație foarte puternică cea care mă încearcă pe mine astăzi, ca înainte de un examen important, ca atunci când dai un fel de examen de maturitate. Toți constănțenii dăm astăzi examenul acela de maturitate, vedem dacă ne dorim altceva într-adevăr pentru Constanța. Fiind avocat mă simt ca atunci când merg în fața judecătorului să caut dreptatea într-un fel pentru orașul meu și pentru constănțeni.

Astăzi ne recuperăm demnitatea, pe care, ani de-a rândul, ne-au terfelit-o alții. Sunt foarte optimist, vă transmit un gând bun tuturor. Se votează foarte ușor! Haideți la vot!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.