Stelian Ion, declarații de învingător: „Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie“

0
892

Stelian Ion a susținut un discurs de învingător, după aflarea rezultatelor exit-poll-ului de la ora 19.30.

„Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie, smulgem acest oraș din mâinile unor mafioți care ne-au ținut în subdezvoltare timp de 20 de ani. Ne-am luptat într-o campanie cu doi coloși care au încercat să ne strivească, dar constănțenii, în fața cărora mă înclin și cărora le mulțumesc din suflet, au decis să scape orașul ăsta de mafie. De o mafie PSD-istă și, veți vedea mâine, după ce se vor număra voturile, și de interesele dubioase ale unor moguli care au făcut tot posibilul să schimbe rezultatul alegerilor astfel încât Constanța să fie un oraș sufocat.

Vă mulțumesc, dragi constănțeni, echipa aceasta tânără, frumoasă, competentă, cu care vom face Constanța un oraș european, curat, civilizat, îndreptat către viitor, veți vedea că are această forță, să schimbe lucrurile în bine aici. (…)

După ce ne vom bucura poate o zi, poate o seară, vom începe să muncim. Suntem conștienți că este o responsabilitate imensă, suntem conștienți de așteptările pe care toți constănțenii le au de la noi și le vom arăta că se poate. S-a putut în alte părți, se poate și la noi, pentru că orașul nostru nu trebuie să fie un oraș de mâna a doua, așa cum a fost adus de 20 de ani de furturi și de nenorocire PSD-istă.

Orașul nostru trebuie să fie și va fi în topul orașelor din România și lucrul ăsta trebuie să se întâmple rapid. Și lucrul ăsta trebuie să se întâmple și cu ajutorul Guvernului, voi fi foarte des la ministere, voi bate la toate aceste porți să deblocăm fonduri, tot felul de proiecte și să aducem investitori în orașul nostru.

Vă mulțumesc încă o dată, dragi constănțeni, că ați redat demnitatea acestui oraș și că ne faceți din nou să fim mândri că suntem constănțeni. Este un sentiment pe care de foarte mult timp nu l-am mai trăit. De mâine începem să ne apucăm de treabă, avem foarte, foarte multă treabă de acum încolo, reparăm tot ce a stricat PSD-ul în ultimii ani și vom face lucruri minunate în acest oraș. Avem un program, iar de săptămâna viitoare, așa cum promiteam la începutul campaniei, Constanța va renaște!“, a declarat Stelian Ion.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.