Stila Sarafu a primit control judiciar: nu mai are voie să conducă și are interzis la toate unitățile unde se vinde alcool

0
4256
Sarafu Stila

În urma scandalului cu Maria Done, fosta soție a afaceristului constănțean cu același nume, Stila Sarafu a fost reținut, marți, pentru 24 de ore, iar miercuri, 11 noiembrie, acesta a fost plasat sub control judiciar. Procurorul i-a impus mai multe interdicții.

Aceaqstă măsură preventivă, luată în cazul lui Sarafu, vine la pachet cu unele restricții, care ar părea că îi dau viața peste cap controversatului afacerist. Potrivit ordonanței procurorului, Stila Sarafu nu mai are voie să conducă autoturisme, fiin simplu pieton sau, în cel mai bun caz, pasager, nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de Maria Done, cea care i-a făcut plângere penală, are interdicție să ia legătura cu martorii, nu poate pleca din județ fără înștiințarea procurorului de caz și, mai mult decât atât, nu are acces în restaurante, magazine, terase sau alte unități comerciale în incinta cărora se comercializează alcool.

Putem spune că, pentru Sarafu, aceste măsuri ar părea că sunt cumva în neconcordanță cu stilul său de viață, dat fiind că acestuia îi plăcea să conducă mașini scumpe, să aibă libertate deplină și să iasă oricând și cu oricine. Acum va trebui să se supună acestor restricții impuse.

De reamintit că totul a început în urmă cu câteva săptămâni, când Stila Sarafu i-a aruncat, inițial, cu excremente de cal în mașina Mariei Done, ca reacție la unele așa-zise bârfe. Apoi, într-un alt episod, acesta a urmărit-o pe femeie prin oraș, aruncând cu ouă în mașina acesteia.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.