Strada Promenadei din Mamaia Nord a fost asfaltată integral

0
1414

Strada Promenadei din Mamaia Nord este una dintre arterele principale din zonă, iar lucrările de asfaltare au făcut parte din proiectul de reabilitare a infrastructurii în zona de litoral a Năvodariului – Mamaia Nord: introducere sistem canalizare ape pluviale, asfaltare străzi și amenajare trotuare cu pavele.

Asfaltarea a început încă din perioada verii, iar acum lucrările au ajuns la final. Zona Mamaia Nord avea nevoie de o astfel de promenadă, mai ales că aici s-au tot construit imobile de lux.

”Am finalizat de asfaltat strada Promenadei din Mamaia Nord, fiind turnați peste 4 km de asfalt. Investiția a fost dublată de lucrări de amenajare trotuare și introducere sistem de canalizare ape pluviale! Continuăm lucrările de modernizare a drumurilor în Mamaia Nord fiindcă ne dorim la Năvodari un turism de calitate și condiții civilizate! Știm că mai sunt multe de făcut, că există multe șantiere de construcții în derulare, însă în fiecare zi evoluăm spre o stațiune turistică la standarde cât mai ridicate”, a precizat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.