Străzi acoperite de ape și gospodării inundate, după ploaia de noaptea trecută. Au intervenit pompierii GALERIE FOTO

0
2809

A fost rupere de nori noaptea trecută și a  plouat abundent la Constanța. Precipitațiile însemnate cantitativ au produs pagube materiale în județ, fiind vorba despre gosodării inundate și străzi acoperite de ape.

Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în mai multe situații.

“Am fost solicitati să intervenim începând cu ora 4.00 ca urmare a inundațiilor produse in loc. Tuzla la:13 gospodării, 4 mașini avariate (s-a surpat un podeț) și 4 persoane (2 adulți și 2 copii) salvate de pe plaja din Tuzla.
S-a intervenit cu o autospeciala cu motopompa de la Detașamentul Fripis, o autospeciala cu motopompa transportabila de la Detașamentul Port, 2 autospeciale de la stația Tuzla, amop Tuzla, un SMURD, o motopompa de la stația Tuzla, o autospecială de descarcerare de la secția Mangalia. La statia Tuzla s-au prezentat din tura libera 10 cadre militare cu ora 06:50
. Pompierii rămân mobilizați până la normalizarea situației și înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menținute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace și echipamente pentru asigurarea răspunsului la solicitări, în cel mai scurt timp. La aceasta ora , se intervine în continuare în Tuzla la 5 gospodării pt evacuarea apei din curți și încă 3 solicitari sunt in asteptare “, au transmis reprezentanții ISU.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.