Străzile din Constanța pe care sunt distribuite azi și mâine pubelele galbene

0
277
Pubele - Foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case, astfel:

• Astăzi, marți, 01.09.2020: strada Democrației, strada Măceșului, strada Margaretei, strada Serelor, strada Vârful cu Dor.

• Mâine, miercuri, 02.09.2020: aleea Cetinei, aleea Fluturi, aleea Piersicului, aleea Pinului, intrarea Calafatului, strada Calafatului (nr. 1-43), aleea Frumoasei, intrarea Frumoasei, intrarea Rodica, strada Rodica, aleea Licurici, strada Livezilor, strada Soldat Constantin Măgureanu.

În cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.

”Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Pentru mai multe informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600. Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.