Suferință în alb și albastru

0
289

Farul Constanţa a primit vizita celor de la Metaloglobus, în runda cu numărul 6 din Liga secundă la fotbal. Meciul a arătat că drumul marinarilor până în play-off este lung și dureros.

Oaspeții au deschis scorul după 15 minute de joc prin Andrei Lungu care a profitat de o eroare a lui Viorel Lică, jucător ce pare a trece printr-o perioadă extrem de nefastă.

Imediat putea fi 0-2 dar bara s-a opus la execuția lui Claudiu Herea. Farul a cerșit penalty prin Măzărache dar la arbitrul a lăsat jocul să curgă și la pauză tabela arată 0-1.Elevii lui Ianis Zicu au început în forță mitanul secund dar Cruceru nu a putut egala. Și în loc de 1 la 1 a fost 0-2. Claudiu Herea a executat magistral o lovitură liberă în minutul 53, iar zarurile păreau a fi aruncate.

Farul s-a trezit târziu și a dominat ultimele 10 minute. Măzărache a redus din handicat după o fază lucrată de Banyoi și tot el putea egala, dar ar fi fost nedrept. Farul a nu a fost sigură în apărare și a părut ruptă la mijlocul terenului unde a lipsit creativitatea în timp ce în atac Măzărache a fost bătăios dar mai tot timpul singur.

Astfel gândul că Farul s-ar putea bate sezonul acesta pentru promovare pare a se stinge înainte de a se aprinde.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.