Sulina Intenational SRL vrea să construiască un hotel cu șapte etaje în municipiul Mangalia

1
462
Cap Aurora. Imagine cu rol ilustrativ

Firma Sulina International SRL intenționează să își extindă afacerile în turism și în sudul litoralului, dorind să construiască un hotel cu șapte etaje în municipiul Mangalia. În acest sens, a depus la instituția abilitată de mediu documentația necesară pentru avizarea proiectului.

Amplasamentul este situat pe strada Gala Galaction, Lot 1, număr cadastral 112897 din stațiunea Cap Aurora, municipiul Mangalia, județul Constanța. Aici, beneficiarul propune construirea unui imobil P+3E-7R, cu destinația de hotel cu restaurant, amenajări și dotări aferente funcțiunii, amplasare firmă luminoasă și organizare de șantier. Terenul pe care se va edifica imobilul are suprafața de 4.950 mp din acte și măsurători, și este în proprietatea societății Sulina International SRL.

Conform Certificatului de urbanism nr. 314/ 13.06.2023, emis de Primăria Municipiului Mangalia, folosirea actuală a terenului este cea de curți-construcții. Totodată, pe teren se regăsește o construcție anexă post trafo, cu suprafața de 26 mp, care se va menține.

Din punct de vedere funcțional, construcția propusă se va adapta celor 178 de unități locative și spațiilor conexe funcțiunii de cazare. Se vor amenaja 73 de locuri de parcare.

Sulina International SRL a fost înființată în data de 22 februarie 2013, având sediul în stațiunea Mamaia. Administratori și asociați, fiecare cu câte 50% din capitalul social, sunt George și Mitică Dumitru. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 11.603.847 de lei, profitul net de 4.455.076 de lei, iar datoriile, de 13.899.435 de lei, cu 40 de angajați.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.