Surprins conducând o autoutilitară prin oraș, fără a avea permis, dar și beat

0
65
Foto ARHIVA

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Conducea pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,33

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Satu Nou, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.