Surprinși conducând pe drumurile publice sub influența alcoolului

0
14

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Satu Nou, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 0.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Narciselor din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din localitatea Dunărea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.