Surprinși la volan sub influența alcoolului, dar și fără permis

0
72
Surs foto - IPJ Constnța

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirului din localitatea General Scărișoreanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 24 de ani, din localitatea Ghindărești, care a condus un moped neînmatriculat pe strada Cășăriei din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Podgoriilor din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.