Sute de polițiști vor fi prezenți la datorie, de Crăciun

0
265
Politistii vor fi prezeți a datorie și de sărbători. FOTO Cătălin SCHIPOR

Peste 700 de poliţişti constănțeni vor fi la datorie în perioada minivacanței de Crăciun și vor acţiona pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul coronavirus, precum și pentru prevenirea și combaterea infracţiunilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor desfăşura activităţi pentru prevenirea producerii accidentelor pe fondul consumului de alcool.
 
Pentru a avea sărbători fără evenimente negative, poliţiştii constănţeni vă recomandă:
 
– Respectați indicațiile autorităților și măsurile de protecție sanitară.

-Nu lăsaţi uşile apartamentelor sau porţile caselor neasigurate.
 
– Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice!  Din statisticile poliţiei reiese faptul că peste 90% din infracţiunile comise cu violenţă au avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool. De asemenea, dacă aţi consumat alcool, nu vă urcaţi la volan. Consecinţele pot fi tragice!
 
În acest an, vă reamintim faptul că, pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța, sub coordonarea Instituției Prefectului și în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție şi să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți pe raza întregului judeţ.

Evitați aglomerările de persoane, protejaţi-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.