Sute de puieți de pomi plantați în Ovidiu în cadrul unei acțiuni a primăriei

0
111

Primăria Ovidiu în colaborare cu OMV Petrom și cu ajutorul a peste 80 de participanți ce și-au desfășurat activitatea sub îndrumarea inginerilor silvicultori, au reușit să planteze 400 de puieți de pom în Parcul Falezei Ovidiu și în zona din apropierea Bisericii ‘’Sf. Ioan Rusu’’ , str. E, Ovidiu Sud, în ziua de sâmbătă. 11 decembrie a.c..

Acțiunea face parte în cadrul proiectului „Plantăm fapte bune în România”.

,,În ultimii ani am pus accent pe inființarea de noi parcuri în orașul Ovidiu oferind astfel o alternativă pentru ca toți locuitorii, indiferent de vârstă, să-și poată petrece mai mult timp în aer liber. Și în acest moment lucrăm la proiecte de înființare și dezvoltare a unor noi zone verzi în orașul Ovidiu. Aș aminti de zona cartierului „Tineretului’’ și cea de peste drum de blocurile „CD’’.

„Tinerilor ce iau parte la aceasta acțiune, le mulțumesc pentru spiritul civic de implicare în comunitate și totodată mă bucur că astăzi am învățat împreună un lucru important: Dacă copacii au nevoie de distanțare pentru a se dezvolta, oamenii au nevoie de apropiere, unitate, sprijinire reciprocă și comunicare’’, a declarat primarul George Scupra în postarea sa.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.