Tablete și burse școlare pentru elevii nevoiași din Ovidiu

0
502
Primăria Ovidiu

Peste 150 de elevi din Ovidiu vor primi tablete conectate la internet, pentru a putea participa la cursurile online. Este vorba despre elevi ai Liceului Tehnologic Ion Podaru – Ovidiu. Potrivit primarului localității, sunt 174 de tablete care urmează să ajungă la elevi, 159 obțnute prin programul național Școala de acasă, plus alte 15 primite din donații.

Primarul orașului, George Scupra, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că dispozitivele pot fi solicitate de la învățători și diriginí de către părinții elevilor din familii defavorizate.

“Dragi părinți, prin programul Școala de acasă au fost distribuite Liceului Tehnologic “Ion Podaru” Ovidiu, 159 de tablete cu conexiune la internet! Vă rog să transmiteți Învățătorilor/diriginților, în cazul în care vă aflați în una dintre aceste situații: nu există în familie dispozitiv conectat la internet, aveți dumneavoastră în calitate de părinte/tutore legal, însă plecați la serviciu și nu are copilul acasă, sau aveți mai mulți copii ce trebuie să se conecteze concomitent online și există un singur dispozitiv. Totodată, am obținut prin sponsorizare 15 tablete. Toate vor fi date prin contract de comodat.

Sper din suflet că acel moment în care vom putea reveni fizic la școală și vom putea fi alături de copiii noștri, așa cum ne dorim, să vină cât mai repede, însă până în atunci, doresc să îi putem vedea chiar și pe google meet”, a precizat primaul George Scupra.

Tot el a mai adăugat și faptul că vor fi acordate burse școlare.

Tot în această lună, Primăria și Consiliul Local Ovidiu vor acorda burse elevilor, atât pentru rezultate deosebite la învățătură și disciplină, cât și pentru rezultate la olimpiade școlare. Vă îmbrățișez cu drag, iar luna cadourilor să ne aducă tuturor bucurie în suflet și în casă!”, a mai adăugat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.