Tâlhărie: a lovit o tânără, a amenințat-o cu cuțitul și i-a luat banii, după ce au făcut sex

0
674
Foto-arhivă

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 4 iulie a.c., acesta ar fi deposedat o tânără de 1.150 de lei, prin lovire și amenințare cu un cuțit.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse neoficiale, s-ar părea că tânăra în cauză, în vârstă de 22 de ani, ar practica prostituția într-un apartament de pe raza municipiului Constanța, iar individul în cauză este unul dintre clienții săi. Aceleași surse suțin că tâlhăria ar fi avut loc după consumarea actului sexual dintre cei doi.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.