Tánczos Barna: “Programul Rabla pentru electrocasnice continuă și de sărbători”

0
37
sursa foto lovedeco.ro

Programul “Rabla pentru electrocasnice” 2021 continuă cu o nouă sesiune în luna decembrie, conform declarației ministrului Mediului Tánczos Barna, din 4 noiembrie a.c. Persoanele care doresc să participe la program trebuie să urmeze aceeași pași din prima sesiune.

Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător, și aici aș menționa cel mai important pe care îl am este ‘Programul Rabla pentru electrocasnice’, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune din fondul care ne-a rămas la dispoziție, de 34 milioane de lei și vom finanța o nouă sesiune. Programul se va desfășura în aceleași condiții cu crearea de conturi, pentru cei care nu au participat la prima sesiune, și de bifare a acelor aparate de uz casnic care sunt de interes pentru beneficiari, pentru cetățeni“, declară ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna.

Înscrierea solicitanţilor în Program constă în crearea contului de utilizator, pentru care se introduc următoarele date: nume, prenume, localitate şi judeţ, cod numeric personal (CNP), adresa de e-mail şi numărul de telefon valid.

Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM până la momentul utilizării voucherului.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

După înscrierea solicitanţilor prin crearea conturilor de utilizator, demarează etapele de selecţie, în aplicaţia informatică, a voucherelor aferente echipamentelor noi, prima categorie fiind cea a maşinilor de spălat rufe/vase şi a frigiderelor/congelatoarelor.

M.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.