Târg caritabil pentru băiețelul diagnosticat cu cancer

0
1065

Octavian Bornaz, un băiețel vesel și energic, în vârstă de 1an si 9 luni, din Constanța, care din data de 24.09.2020 poarta pe umeri un diagnostic crunt CANCER – rabdomiosarcom de tip alveolar, are nevoie de ajutorul nostru. Tratamentul este extrem de costisitor, iar timpul se scurge foarte repede în defavoarea lui. Vrea să trăiască, să se bucure de copilărie și să se joace cu surioara lui care urmează să vină pe lume.


“Te rog, AJUTA-MĂ! Salvează o inimă !”

În data de 17 și 18 octombrie, în Parcul Tăbăcăriei, zona Podul de Piatră, va avea loc un târg caritabil, având ca scop strângerea de fonduri pentru micuțl Tavi. “Vă așteptăm la târg cu hăinuțe pentru copii și pentru adulți, încălțăminte, jucării, articole pentru casă, cărți, cosmetice și multe altele. Copiii se pot relaxa la atelierele special pregătite pentru ei, iar invitații surpriză ce s-au alăturat lui Tavi vă invită să fiți solidari cauzei! De asemenea, va exista și o tombolă unde puteți câștiga premii. Acest eveniment este organizat cu sprijinul Primăriei Constanța.

“S-au strâns 35.000 de euro din cei 60.000 de euro necesari pentru salvarea micuțului Tavi! Mulțumim tuturor oamenilor cu suflet mare care au contribuit la strângerea de fonduri! Acest pui de om trece prin clipe grele și se luptă pentru viața lui cu o forță mai ceva ca a unui adult! Și are doar 1 anișor și 9 luni! Are doi părinți extraordinari în stare de orice pentru minunea lor mică! Mami este însărcinată cu cel de al doilea copil! Nu cred că vă puteți pune nici măcar pentru câteva secunde în pielea lor. Prin ce încercări grele trec! Va rog să fim alături de această familie minunată și foarte încercată de soartă și să fim parte din viața lor, să îi ajutăm cu puțin câte puțin să strângă toată suma! Au încă nevoie de noi“, este apelul Loredanei Bătărigă pentru constănțeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.