Tatăl vitreg al fetiţei care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp, reţinut. Ce a spus bărbatul la audieri

0
168
sursa foto: romanialibera.ro

Detalii șocante în cazul fetiței ucisă și incendiată, pe un câmp din județul Arad. Tatăl vitreg al acesteia a fost reţinut pentru 24 de ore. El ar fi spus la audieri că fetiţa a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, iar el a pus trupul într-un geamantan şi l-a dus pe un teren viran.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani,  şi mama fetiţei au fost audiaţi luni seară.

Fetiţa avea patru ani şi mai avea un frate în vârstă de trei ani.Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar săptămâna trecută a născut. La momentul decesului fetiţei de patru ani, mama acesteia era în spital.

Coform aradon.ro, tânărul de 23 de ani ar fi declarat în cadrul audierilor că sâmbătă a vrut să le facă baie celor doi copii – fetiţei de 4 ani şi fratelui acesteia în vârstă de 3 ani – şi că, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap şi a murit. Apoi, ar fi pus trupul neînsufleţit al micuţei într-un geamantan, a comandat un taxi şi a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar că nu l-a incendiat.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, scrie stiripesurse.ro

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

L.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.