Tavanul unei secții de poliție s-a prăbușit. ”Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!”

0
215

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliția Capitalei au avut parte de o secnă mai puțin normală, cel puțin în secolul XXI: tavanul s-a desprins și s-a prăbușit peste birouri. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Membrii Sindicatului Europol din Poliție trag un semnal de alarmă, pe această cale, cu privire la condițiile în care sunt nevoiți să lucreze. Într-o postare făcută pe Facebook, aceștia s-au adresat ministrului Lucian Bode, declarându-și nemulțumirile.

Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră. Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor. Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției. Dar nu e bai! Colegii noștri au depus un jurământ și si-au asumat “riscurile meseriei” când au ales să devină polițiști, vor spune cârcotașii.

Nu e mare diferență că ești ultragiat pe stradă sau de propria instituție care nu dă 2 bani pe siguranța noastră și chiar a cetățenilor. Bine că avem buget să primim mii de afgani cu care statul va cheltui sume importante pe cazare și masă. Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea”, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook a Europol.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.