Tentativa de omor în jacuzziul unui hotel din stațiunea Mamaia

0
4848
La percheziții au participat și polițiștii din trupele speciale. FOTO Poliția Română

Un bucureștean și-a bătut fosta soție cu care avea o relație de concubinaj într-un apartament din stațiunea Mamaia, a violat-o și apoi a încercat să o omoare. Femeia când a scăpat, a plecat la București unde a sesizat faptele la poliție.

Incidentul ar fi avut loc, potrivit anchetatorilor, în data de 8 august în jurul orei 00:56, în timp ce victima și agresorul, concubini, se aflau pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța. Inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane.

Ulterior, bărbatul a adormit, iar victima a chemat un Uber și s-a deplasat în capitală, unde s-a prezentat la medic și a făcut sesizare la poliție.

Inculpatul a fost reținut în cursul zilei de 14 august pentru 24 de ore și s-a cerut la Tribunalului Bucureşti, luarea măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile mai sus menționate.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.