Terasa unde duminică seara au fost depistate mai multe persoane la o masă, sancționată cu 5.000 de lei

0
2928

Poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, jandarmi dar și poliţişti locali au verificat, duminică noapte, 2 august a.c., dacă sunt respectate reglementările CNSU care au intrat în vigoare, conform cărora terasele se închid de la ora 23.00 şi se redeschid de la 06.00.

În urma raziilor efectuate de oamenii legii, în stațiunea Mamaia la terasa Brother câțiva clienți de la o masă se aflau mai mult de 4 persoane (atât cât permit reglementările actuale în vigoare) au reacționat urât. Respectivii au comentat virulent, arătându-se deranjaţi şi de prezenţa presei, nu doar de cea a jandarmilor şi poliţiştilor. Într-un final, unul dintre mesei, cel mai vehement, a fost sancţionat la Legea 61, pentru tulburarea ordinii publice.

Astfel, în cursul zilei de luni, 3 august a.c., reprezentanții I.T.M. Constanța au luat măsura sancțiunii contravenționale a unui operator economic din stațiunea Mamaia (zona Piațetei Cazino), mai precis, Terasa Brother cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind programul de lucru în data de 2 august a.c..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.