Theodor Paleologu, derapaj verbal: “Domnul Bădulescu este un golan; un personaj… de o mitocănie ieşită din comun”

0
795

Theodor Paleologu, un susţinător înfocat al lui Nicuşor Dan, candidatul USR și PNL la Primăria Bucureşti, l-a atacat violent pe viceprimarul Bucureştiului, Aurelian Bădulescu. Într-o postare video, Paleologul a spus despre vice că: “este un golan şi un personaj de o mitocănie ieşită din comun”.

Declaraţii complete în video:

Live 5 iunie

Sînt în direct în această seară și răspund întrebărilor pe care le-am primit astăzi.

Publicată de Theodor Paleologu pe Vineri, 5 iunie 2020

Reamintim faptul că Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, l-a provocat și l-a împiedicat vineri pe Nicușor Dan, candidatul USR și PNL la Primărie, să susțină o conferință de presă. Bădulescu a stat lipit de Nicușor Dan, umăr la umăr cu acesta, în ciuda reglementărilor în vigoare, și a vociferat non-stop, impiedicându-l să vorbească. Este pentru prima oară într-o campanie electorală pentru Primăria București când echipa unui candidat îl împiedică pe alt candidat să se adreseze bucureștenilor.

Conferință dConferința de presă – Bilanțul mandatului de Primar General al Gabrielei Firea. Live din Prelungirea Ghenceae presă susținută de Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan

Conferința de presă – Bilanțul mandatului de Primar General al Gabrielei Firea. Live din Prelungirea Ghencea

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 5 iunie 2020

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.