TİKA reabilitează spitale de stat din România: Medgidia are cel mai modern Centru de Vaccinare din regiune!

0
217

Spitalul Municipal Medgidia, unitate suport COVID-19 este una dintre cele mai importante unități medicale din regiune și deservește anual peste 150.000 de bolnavi. Clădirea Policlinicii, transformată într-o ruină după ce lucrările de reabilitare au fost sistate în anul 2013, a fost reabilitată. Din cauza condițiilor inadecvate, Spitalul din Medgidia s-a confruntat cu riscul declasificării.

Prin demararea lucrărilor, TİKA şi-a propus să contribuie la creșterea capacității fizice a Spitalului, cât și la îmbunătățirea serviciilor medicale. În urma lucrărilor de renovare începute de TİKA, în 2018, Policlinica Spitalului din Medgidia a fost complet renovată. Acum în pandemie, în acest spațiu funcționează cel mai modern Centru de Vaccinare.

Conform planificărilor, Policlinica va începe să furnizeze servicii medicale începând din acest an, după ce TIKA va asigura și echipamentele medicale și dotările necesare. Astfel, Spitalul Municipal Medgidia va fi una dintre cele mai atractive unităţi sanitare din Dobrogea.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.