Toalete puse degeaba pe plaja din Eforie Sud: sunt încuiate cu lacătul!

1
1056
Sursa foto-Facebook

Degeaba avem toalete ecologice pe plaje, dacă le ținem încuiate. O femeie a avut neplăcerea de a constata că nu are unde să-și ducă fetița la toaletă, pe plaja din Eforie Sud. Asta pentru că, după cum relatează chiar ea, cabinele respective aveau lacăte la uși!

În urmă cu câteva zile, femeia a fost la plajă cu copiii, iar la un moment dat a trebuit să-și ducă fetița care, din spusele ei, nu e chiar mică, la o toaletă publică. A constatat cu stupoare că toaletele publice erau, de fapt, puse degeaba acolo, în apropierea plajei, întrucât nu puteau fi folosite. Imaginile alăturate, surprinse chiar de ea, demonstrează din plin acest lucru. S-a gândit în fel și chip ce e de făcut. Din postarea femeii reiese că alți copii au fost puși de părinți să-și facă nevoile lângă toaletele respective, dar această variantă nu era tocmai ok.

Postarea respectivă, pe care am preluat-o și noi, nu are rolul de a face cuiva campanie negativă sau de a umple ”spațiile goale” de pe grupurile de pe reţelele de socializare, ci este o reclamație mai indirectă, care are scopul de a ajunge la urechile celor responsabili. Chiar așa! La ce ați mai pus toalete dacă le țineți încuiate? De ce ați pus lacăte la toalete, dacă tot sunt publice? Ce altă alternativă are un om care are nevoie la toaletă? Trebuie să meargă cumva în mare? La aceste întrebări ar trebui să reflecteze ”cine trebuie”, că, vorba reclamantei, ”vin alegerile”.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Misto, daca te taie, ai pus-o, doar step-ul te mai salveaza. Cinste cetateanului sovietic Stepan Stepanovici Stepanov, care avea 9 copii si o singura toaleta 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.