Tomis Marina Management încă mai speră să prelungească contractul de concesiune pentru Portul Constanța. Instanța a respins excepția conform căreia dosarul a rămas fără obiect

0
374

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au respins ca nefondată excepția rămânerii fără obiect a cererii de chemare în judecată, formulată de reprezentanții Sc Tomis Marina Management SRL, care au dat în judecată Portul Contstanța pentru prelungirea contractului de concesionare a Portului Turistic Tomis.

Așa cum am precizat și în alte articole publicate, societatea care a concesionat Portul Tomis, în 2004, în timpul administrației Mazăre, ar dori acum să prelungească acest contract cu un nou termen, deși, recent, societatea Tomis Marina Management a pierdut procesul privind prelungirea concesiunii până în 2024, motiv pentru care, așe cum a aanunțat și directorul Portului Constanța, Florin Goidea, în urmă cu o lună, acest ultim dosar, prin care se cere obligarea Portului să prelungească contrctul pe 50 de ani, ar fi rămas fără obiect.

Numai că, la ultimul termen de marți, 17 mai, judecătorii au respins această excepție ridicată de reprezentanții Portului, cea privind rămânerea fără obiect a solicitării formulată de Tomis Marina, urmând ca următorul termen, pe fond, să se desfășoare pe data de 14 iunie a.c.

De precizat că ne referim la dosarul 4628/118/2020*, având ca obiect „obligația de a face“, aflat pe rolul Tribunalului Constanța, secția a II-a civilă, în care  firma reclamantă a cerut obligarea Portului Constanța să prelungească acel contract de concesiune pe o perioadă de 50 de ani.

Numai că, așa cum se știe, din moment ce procesul privind prelungirea concesiunii până în 2024 a fost, deja, pierdut definitiv în instanță de către Tomis Marina.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.