Tomis Plus supraetajează blocurile construite pe strada Ştefăniţă Vodă

0
1644

Dezvoltatorul imobiliar Tomis Plus intenționează să supraetajeze cu încă un etaj patru blocuri aflate deja în construcție pe strada Stefăniță Vodă din municipiul Constanța. Imobilele aveau în proiectul iniţial un regim de înălțime de șapte etaje.

Primăria Constanța a emis marţi, 15 septembrie, Certificatul de Urbanism prin care beneficiarul investiției va putea să supraetajeze imobilele aflate în curs de execuție, la final fiind vorba de patru clădiri de locuințe colective cu un regim de înălțime de 2S+P+8E (T1, T2, T8, T9) ce fac parte din etapa a II-a a obiectivul de investiții Tomis Park din Constanța.

Facem mențiunea că faza întâi a proiectului, care include 189 de apartamente, se află deja în construcție și va fi livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, va fi finalizată în 2022.

În total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Constanța, iar firma Tomis Plus SRL este controlată de omul de afaceri Lucian Orban.

Reamintim că în luna iulie a anului curent investitorul a depus la Primăria Constanţa o solicitare prin care a cerut modificarea proiectului în curs de execuție, ”construire ansamblu rezidențial multifuncțional locuințe colective în etapa 1, imobil S+P+7E, cu parcări la subsol, spații comerciale la parter și locuințe colective la etaje”, prin supraetajarea cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirii conform Legii 50/1991, modificată prin Legea nr. 193/2019.

Iată că acest lucru va fi posibil, iar la finalul lucrărilor ansamblul rezidențial va avea un etaj în plus.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.