Tony Penu candidează la Primăria Poarta Albă

1
1740

Pro România are candidat la Primăria Poarta Albă! Laurenţiu Delicoti, preşedintele Filialei Poarta Albă a Partidului Pro România, a decis să-l susțină în acest sens pe Tony Penu.

Am hotărât astăzi, împreună cu prietenul şi colegul meu de partid, Laurenţiu Delicoti, preşedintele Filialei Poarta Albă a Partidului PRO România şi a echipei, să candidez la alegerile locale pentru funcţia de primar. Va fi bine, va fi rău, rămâne de văzut. Va fi o luptă destul de acerbă, având contracandidaţi de top. În speranţa unei viitoare campanii electorale corecte, urez tuturor contracandidaţilor mei mult succes!“, susţine Tony Penu, candidatul PRO România la Primăria Poarta Albă, pe reţeau de socializare Facebook.

Tony Penu este hotărât să-şi depună candidatura.

“Oamenii s-au săturat de lucrări făcute pe bucăţi, asfaltări făcute pe fugă şi minciună. De 10 ani ni se spune că vor ajunge gazele în localitate. Nu ştim ce este în Primăria Poartă Albă. Sperăm ca Primăria Poarta Albă să nu fie îndatorată pe următorii 20 de ani. Nu am cochetat cu politica până acum, dar cred că pot să conduc urbea mai bine decât el (Vasile Delicoti, primarul localităţii Poarta Albă – n.r.). Am decis să candidez pentru funcția de primar şi sunt convins că nu va fi o campanie uşoară. Votanţii vor decide. Oamenii vor o schimbare”, a declarat, pentru Focus Press, Tony Penu.

Tony Penu

1 COMENTARIU

  1. fost lider de sindicat la penitenciar acest candidat niciodata nu si-a aparat colegii in fata abuzurilor lui MATE sau BANUTA! A facut mereu intelegeri cu conducerea corupta! este un om slab pregatit profesional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.