Top 4 Case de Pariuri la care pariază profesioniștii

0
7

Chiar dacă pare mai puțin relevant, alegerea unei case de pariuri cu o reputație bună este un pas decisiv pentru creșterea valorii câștigurilor la care te poți aștepta.

De asemenea, suma minimă de retragere și depunere, precum și bonusurile oferite sau valoarea cotelor joacă un rol foarte important. Varietatea sporturilor disponibile și opțiunile de pariere și de retragere a câștigurilor sunt alte criterii pe care ar trebui să le respecți dacă vrei să îți deschizi un cont la o casă de pariuri online.

Dacă vrei să te orientezi către casele de pariuri preferate de profesioniști, m-am gândit să îți prezint trei dintre cele mai bune. Acestea vin cu pariuri bonus, promoții și tot felul de beneficii, astfel că utilizatorii sunt mulțumiți și revin de fiecare dată când au ocazia.

1. Fortuna

Fortuna oferă bonus de 500 RON la prima depunere pentru jucătorii noi și prin funcția Early Cash Out poți închide pariuri oricând dorești tu. Poți să alegi dintre cele mai variate opțiuni de retrageri și depuneri și prin codul promoțional disponibil în Fortuna Bet oferta, beneficiezi de foarte multe avantaje.

Pe lângă acestea, mai ai un serviciu live chat și poți juca bilete multiple cu cote diferite pentru fiecare pronostic. Dacă vrei să îți alimentezi contul, o poți face chiar și de la agențiile stradale și dacă vrei să optezi pentru un Pariu Domino, prin această casă de pariuri o poți face. De asemenea, poți folosi promoția Bonus Dublu, online și offline.

2. Betfair

Motivul pentru care Betfair este printre favoritul jucătorilor este platforma unică de Betting Exchange de care dispune, prin care poți paria împreună cu jocători din toată lumea. Cotele zilnice se modifică de la o zi la alta în cazul jocurilor renumite, iar clienții noi primesc un bonus de 100% în limita a 450 RON la înscriere.

De asemenea, dacă dorești, poți închide un pariu cu opțiunea Cash Out și poți plasa pariuri live. Dacă descarci aplicația poți beneficia și de un cod promoțional.

3. Betano

La fel ca și Betfair, Betano oferă 100% Bonus de bun venit în limita a 500 RON dacă alegi secțiunea de sport și 1000 RON pentru Casino. Primești și aici un cod promo și poți plasa pariuri live prin intermediul unei pagini interactive. Aici poți vedea toate jocurile în desfășurare și dacă te hotărăști să pariezi spontan, o poți face.

Prin secțiunea eSports poți urmări evenimentele sportive online. Casa de pariuri dispune de două aplicații mobile, atât pentru Android cât și pentru iOS. Avantajul la Betano este Marja 0%, așa încât aici găsești cele mai bune cote de pe piață. Dacă îți plac provocările, poți primi misiuni pe care le poți îndeplini și astfel ești recompensat de către Betano cu Fullbet-uri.

4. Superbet

Prin intermediul Superbet, jucătorii noi primesc un bonus de 500 RON și la fel ca și Betfair și Betano, aplicația modernă pentru Android și iOS îți oferă posibilitatea să joci chiar și de pe smartphone. Aici poți paria pe cele mai cunoscute loterii, printre care Grecia Kino, Euro Millions sau Win For Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.