Topul Național al Firmelor 2021: Administrația Porturilor Maritime Constanța, locul 1 la categoria “Întreprinderi mari – Activități de servicii anexe transporturilor pe apă”

0
115

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat cele mai performante companii din România, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor. Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța s-a clasat, și în acest an, pe locul 1 la categoria Întreprinderi mari – Activități de servicii anexe transporturilor pe apă.


CCIR premiază operatori economici din diferite sectoare de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Topul Național al Firmelor este alcătuit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării, pe baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.