Trafic aglomerat pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța: la km 52 a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru autovehicule!

0
133

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că duminică, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este intens pe sensul către Capitală. Pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Oamenii legii recomandă conducătorilor auto care se întorc de pe litoral să opteze pentru rutele alternative, pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, respectiv:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

“Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanța în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să se pună în funcție luminoase de avarie, pentru ai atenție pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, susțin oamenii legii.

Centrul INFOTRAFIC informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 52, în zona localității Nicolae Bălcescu, județul Călărași, a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru autovehicule. O persoană a acuzat dureri și a solicitat intervenția echipajului medical. Autoturismele au fost extrase în banda de urgență, circulându-se îngreunat pe benzile 1 și 2, fiind formată coloană în mișcare pe aproximativ 4 km. La fața locului s-a acționat duminică pentru fluidizarea circulației.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.