Trafic îngreunat pe A2, din cauza unui accident cu opt mașini

1
2676
FOTO ilustrativ: Darius Victor Maftei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat, doar pe prima bandă, la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București, în zona localității Cernavodă, județul Constanța.

În prezent, se acționează pentru scoaterea a opt autoturisme avariate în afara benzilor de rulare, care au fost implicate într-un accident (tamponare în lanț). Coliziunea față-spate s-a soldat cu două persoane rănite ușor, conștiente.

Se estimează ca traficul să fie reluat pe ambele benzi în 20 de minute.

„Recomandăm conducătorilor auto să crească distanța de siguranță între autovehicule și să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, precum și să pună în funcțiune luminile de avarie, dacă încheie coloane care încetinesc, pentru a-i atenționa pe şoferii din spate să reducă din timp viteza“, transmit reprezentanții I.G.P.R.

UPDATE

Traficul a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București. Autoturismele avariate au fost scoase pe banda de urgență.

În zonă se circulă cu viteză redusă, în coloană.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Accident pe A2 … nu cred asa ceva, pai cum asa … rumanii fac accidente pe autostrada ???
    Eu stiam ca rumanii sunt campioni la accidente din cauza ca nu au autostrazi, pentru ca daca ar avea autostrazi nu ar fi nici un accident in rumania.
    Bine … faptul ca rumanii fac cele mai multe si mai grave accidente pe autostrazile din UE … nu se pune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.