Trafic îngreunat pe strada I. G. Duca din mun. Constanța din cauza unor lucrări RAJA

0
7
foto cu rol ilustrativ Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite în căminul de vane, de la intersecția strada I. G. Duca cu bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe strada I. G. Duca, pe o porțiune de aproximativ 60 m – sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand către strada Ștefan cel Mare (în zona trecerii de pietoni), de joi, 4 noiembrie a.c., și până la finalizarea lucrărilor.

În vederea desfășurării operațiunilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmite RAJA SA.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.