Trafic restricționat pe Bulevardul Tomis, în acest week-end

0
296

Din cauza SuperCupei României la Karting Electric – Marele ePremiu al orașului Constanța, vor fi impuse mai multe restricții de trafic în acest week-end, în centrul municipiului.

Prima competiție de vehicule electrice pentru copii cu ZERO emisii de carbon, ZERO poluare fonică, ZERO gaze de eșapament – „SuperCupa României la Karting Electric – Marele ePremiu al orașului Constanța” ia startul în acest week-end. 36 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, vor participa la această competiție, care se va desfășura pe Bulevardul Tomis, în zilele de 3 și 4 iulie.

Etapa I va avea loc sâmbătă, 03 iulie a.c., în intervalul orar 11.30 – 18.30, iar etapa a II-a, duminică, 04 iulie a.c., între orele 10.30 și 16.30. Cele două etape vor avea același circuit, respectiv: Bulevardul Tomis, de la intersecția cu Bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe Bulevardul Tomis.

Începând de vineri seară, invitaților și spectatorilor le vor fi prezentate modele de mașini electrice și karturi, ce vor fi expuse pe Bulevardul Tomis.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, de vineri, 02 iulie a.c., ora 08.00, și până luni, 05 iulie a.c., ora 08.00, pista de biciclete de pe Bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Ferdinand și strada Traian, va fi dezafectată temporar, prin demontarea separatoarelor între pista de biciclete și zona de carosabil. 

De asemenea, în perioada 02 iulie a.c., ora 16.30 – 04 iulie a.c., ora 18.00, se va restricționa accesul în parcările de pe strada Traian, pe ambele sensuri, între Bulevardul Tomis și strada Termele Romane.

Pe durata desfășurării competiției, respectiv 03 iulie a.c., între orele 11.30 și 18.30, și 04 iulie a.c., între orele 10.30 și 16.30, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe strada Traian, pe tronsonul delimitat de Bulevardul Tomis și strada Termele Romane, cu excepția sensului giratoriu, și pe Bulevardul Tomis, între Bulevardul Ferdinand și strada Traian.

Totodată, în perioada 03-04 iulie a.c., traseul liniei CITY TOUR va fi deviat. Pe sensul către stațiunea Mamaia, autobuzele liniei CITY TOUR vor circula pe ruta: strada Termele Romane – strada Traian – strada Mihai Viteazu – Bulevardul Ferdinand – strada Mircea cel Bătrân – Bulevardul Mamaia.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.