Trafic restricționat total pe aleea Mimozelor din municipiul Constanța

0
23

Primăria municipiului Constanța informează că traficul rutier pe aleea Mimozelor din municipiul Constanța este restricționat total, luni, 25 octombrie a.c., până la ora 16.00. Echipele SC Confort Urban intervin pentru efectuarea lucrărilor de recondiționare a carosabilului. 

Totodată și marți, 26 octombrie a.c., astfel de lucrări de asfaltare se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier, de la ora 08.00 până la ora 16.00. 

Perimetrul delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja este în curs de modernizare. Se construiesc zone pietonale și se reabilitează alei de acces către blocuri și spațiile destinate parcării autovehiculelor.

“Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală“, transmite municipalitatea.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.