Tragedie fără margini! Un bărbat a înjunghiat o femeie cu șase lovituri de cuțit

0
509
Polițiștii au ajuns la locul crimei. FOTO FP

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost trimis în judecată de procurorii bihoreni, după ce a înjunghiat o femeie de 40 de ani, cu șase lovituri de cuțit, pe motivul că aceasta a refuzat să întrețină raporturi sexuale cu el, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat în vârstă de 43 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor, conform ştiripesurse.ro.

,,Din probele administrate s-a reţinut că în dată de 28.09.2021, în jurul orei 16:45, inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu persoană vătămată K.E. în vârstă de 40 ani pe care o cunoscuse în aceeași zi, pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking din localitatea Sîntion, comună Borş, unde, în urmă refuzului victimei de a întreţine un raport sexual, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un obiect tăietor înţepător (cuţit), provocându-i plăgi înţepate/tăiate (6 plăgi), ce au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămâni”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.